Aπαγωγή και εξαφάνιση των αυτόχθονων πληθυσμών ελληνικών σκύλων της Θεσσαλίας και της Κρητης… Ως ποτε θα παραβιαζουν το Συνταγμα ανενοχλητοι και με την ανοχή σας ;

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ακήρυκτο πόλεμο με την επιδοτούμενη από το κράτος ληστοσυμμορία των μεγαλοεργολάβων πλιατσικολόγων που έχουν αναλάβει με απευθείας ανάθεση την κερδοφόρα γι’ αυτούς απαγωγή και εξαφάνιση των αυτόχθονων πληθυσμών ελληνικών σκύλων της Θεσσαλίας.

Απάνω στην καταστροφή των κατοίκων από διατεταγμένο κρατικό έγκλημα επισωρρεύεται τώρα και η ζωοκλοπή των τετράποδων συντρόφων που γλύτωσαν από την πλημμύρα για να πέσουν στα νύχια των πολυεθνικών επιτήδειων βιοναζί.

Με τα χρήματα του Ελληνικού λαού γίνεται αυτό.

Δηλαδή ο Έλληνας πολίτης χρηματοδοτεί με την φορολογία του την ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ εξόντωση της πολιτισμικής και ζωικής του κληρονομιάς.

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Λάρισας για την υιοθεσία πλημμυρόπληκτης Αλωπεκίδας και μας παρέπεμψαν στην μεγαλοεργολαβία των μαζικών στειρώσεων απειλούμενων και προστατευόμενων σκύλων.

Με οδηγίες της Ειδικής Γραμματείας για την “Προστασία” των Ζώων Συντροφιάς του ΥΠΕΣ, μας δήλωσαν ότι γίνεται η παράνομη και αντισυνταγματική αυτή γενοκτονία εις βάρος της ζωής, της ιστορίας και των ζωικών πόρων του τόπου.

Ο Νόμος 2204/1994 κύρωσε την ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ για την προστασία της Βιοποικιλλότητας η οποία ΡΗΤΑ και σαφώς αφορά τους ζωικούς γενετικούς πόρους του τόπου, και επίσης ΡΗΤΑ και σαφώς συμπεριλαμβάνει τα κατοικίδια είδη.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας οι νόμοι που επικυρώνουν διεθνείς συμβάσεις υπερισχύουν κάθε αντίθετης διάταξης. Σύμφωνα επίσης με το Σύνταγμα της χώρας κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύσει το ζωικό πλούτο και περιβάλλον της Ελλάδας.

Θα τους αφήσετε ακόμα να παρανομούν και να παραβιάζουν το Σύνταγμα; με το δικό σας πορτοφόλι, με το δικό σας υστέρημα, με την δική σας προσωπική ζημία, να καταστρέφουν την δική σας Ιστορία και περιουσία;

Πώς γιορτάστηκε χτες η ημέρα των ζώων στην Κρήτη (Δήμος Χανίων).

Πώς γιορτάζεται κάθε μέρα η ελληνική πολιτισμική κληρονομιά από τους νεοαίλοινες…

Ο σκύλος αυτός, Κρητικός Λαγωνικός, εγκαταλείφθηκε από κάποιον κυνηγό (μπράβο ξεφτίλα μπατριώτη!) στο χωριό Παζινός στα Χανιά εδώ και 1μιση μήνα.Δεν το θέλουν οι κάτοικοι και δεν τον ταΐζει κανένας, παρά μόνο κάποιος περαστικός δύο φορές την εβδομάδα που περνούσε από εκεί.

Αδυνάτισε πάρα πολύ και κινδύνευε από τα αυτοκίνητα.

Είναι πολύ φιλικός και παίζει συνέχεια με τα παιδάκια. Νεαρό ζωο περίπου 1 έτους.

Αυτά έγραψε ο περαστικός σε ανάρτηση – έκκληση που ανέβασε πριν δέκα μέρες σε ομάδες για τον Κρητικό Λαγωνικό και τον “Κρητικό Ιχνηλάτη”.

Δεν ενδιαφέρθηκε ΚΑΝΕΙΣ.

Γαμώ τις βράκες, τα στιβάνια, τα κεφαλομάντηλα και την περηφάνια σας…

Γράφτε και καμμιά μαντινάδα τώρα, κοπέλια, για την Κρήτη την λεβεντογέννα…

Μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που κάποιος έστειλε την ανάρτηση στην Ο.Μ.Μ.Α, βρήκαμε φιλοξενία και υιοθεσία για το ζώο.

Δυστυχώς, κάποιος “φιλεύσπλαχνος” δήθεν “φιλόζωος” μπατριώτης νεοαίλοιν δήθεν Κρητίκαρος πρόλαβε και το έστειλε στο Δήμο Χανίων όπου στειρώθηκε ακαριαία.

Είναι το δεύτερο τέτοιο σκυλί που στειρώνουν παρότι γνωρίζουν και τους έχουμε ενημερώσει ότι η στείρωση αυτόχθονων πληθυσμών είναι αντισυνταγματική και παράνομη βάσει εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας.

Πέρα απ’ το γεγονός ότι είναι κακοποίηση, καταστροφή και ξεφτίλα.

Μπράβο “κυνόφιλοι” εκεί στον ΚΟΕ και τους ομίλους φυλής του.

Μπράβο στους μπατριώτες κατοίκους εκεί στο χωριό για την φροντίδα περί της εθνικής κληρονομιάς τους.

Μπράβο περήφανοι Κρήτες.

Μπράβο στο Δήμο Χανίων και τον χασάπη του που στειρώνει υγιή ζώα για τα οποία υπάρχει φιλοξενία και υιοθεσία.

Μπράβο στην Κρήτη ολάκερη και την Ελλάδα, μπράβο στην επιτελική κυβερνησάρα των αρίστων της και την τοπική της αυτοδιοίκηση που καταστρέφει τον πολιτισμό και τον ζωντανό της πλούτο.

Ίσως διαβάσατε ότι στη μεταλλαγμένη σύγχρονη Κρήτη των μεταλλαγμένων σύγχρονων Κρητικών, επιτράπηκε σε Γερμανούς Ναζί να επισκεφτούν το νησί και να αποκαταστήσουν το μνημείο προς τιμήν των κατακτητών ναζί.

Ίσως να διαβάσετε ότι Κρητικός Ναζί (και μόνο που συνυπάρχουν αυτές οι δύο έννοιες είναι μέτρο της μετάλλαξης που υπέστησαν οι σύγχρονοι Αίλοινες) και ομοϊδεάτες του ένστολοι επιτρέπεται να λερώνουν τα χώματα της Κρήτης σήμερα.

Και νάταν οι μόνες φάρες με Κρητικά επώνυμα που βρωμίζουν το νησί και την Ελλάδα ολάκερη, κουραδόμαγκες, κασέλλες και Νατοϊκά σκουπίδια …

Ίσως να διαβάσετε ότι σύγχρονοι Αίλοινες τσιμέντωσαν την Ακρόπολη και καταδίκασαν τους αρχέγονους ελληνικούς ζωικούς πληθυσμούς σε γενοκτονία.

Ίσως να πήρε κάτι τ’ αυτί σας για τους σύγχρονους μπατριώτες Ναζί του γκουβέρνου που έπνιξαν τον Θεσσαλικό κάμπο, έκαψαν τον Έβρο και κάνουν τόσα άλλα εγκλήματα ων ουκ έστιν αριθμός, ξεπούλησαν το βιος της Ελλάδας και δολοφονούν τα παιδιά της ανενόχλητοι.

Ίσως να πήρατε χαμπάρι ότι σας κυβερνούν μεταλλαγμένοι αίληνες τσογλαναράδες, γιαλαντζί μπατριώτες και βοθρολύματα που έχουν παραδόσει τα πάντα αμαχητί, καθάρματα, καθήκια, προδότες που εξαφάνισαν την Κύπρο από τους χάρτες.

Ίσως ν’ ανθιστήκατε ότι στο Κουλιστάν νομοθετούν Ναζί συμμαθητές από το Χάρβαρντ, ίσως να πήρε το μάτι σας ότι εγκατέλειψαν τα νησιά του Αιγαίου και κουβάλησαν στο ελληνικό κοινοβούλιο τα Ουκροναζί.

Ίσως να έχετε ακουστά ότι στέλνουν τα όπλα που έχει φτύσει αίμα να ξεπληρώνει ο λαός στους σείχηδες και τους χΑζοφίτες Ναζί, ίσως να είδατε ότι σας προασπίζουν κότες λειράτες που έχασαν εν καιρώ ειρήνης δύο κρίσιμες στρατιωτικές βάσεις χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι κι’ άφησαν τα ελικόπτερα και τα πυροσβεστικά που πληρώσαμε όλοι από γεννησιμιού μας να γίνουν παλιοσίδερα, για ν’ αγοράσουν καινούργια που θα πληρώνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας μέχρι να βγει η ψυχή τους.

Αφού κάθε εθνική καταστροφή και ανθρωποθυσία, κάθε εξαθλίωση κι’ εξευτελισμός είναι γι’ αυτούς, που τα ίδια τα μεταλλαγμένα κατσίκωσαν πάνω στο κεφάλι σας εθελόδουλα, αδελφοκτόνα και προδοτικά, απλά άλλη μια ευκαιρία για μπίζνες και μίζες.

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς συνδέονται όλ’ αυτά, και τι σχέση έχουν οι σκύλοι που απαγάγονται, στειρώνονται και φεύγουν μαζικά για πώληση στο εξωτερικό, ενώ από την άλλη εισάγονται μαζικά κι’ ανενόχλητα απ’ το κράτος τα ξένα παπιμιλλάδικα και πωλούνται στο εσωτερικό, καθώς μιζάρουν χοντρά οι ημέτεροι από τις προμήθειες των ξένων και πολλές περιπτώσεις άρρωστων και επομένως ακατάλληλων σκύλων που εισάγονται αγορασμένοι πανάκριβα από μεσάζοντες και προμηθευτές (εργοστάσια κουταβοπαραγωγής της φιλόζωης δύσης) μέσω χοντρεμπόρων για τις ανάγκες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, ενώ τα ντόπια σκυλιά υφίστανται γενοκτονία, μην περιμένετε να σας το ζωγραφίσω.

Οι φασίστες δεν είχαν ποτέ καμμιά αληθινή αγάπη για τον κάθε τόπο και την κληρονομιά του. Και οι μεταλλαγμένοι δούλοι που γουστάρουν νάναι γιουσουφάκια της εξουσίας, είναι πάντα βασιλικότεροι του αφέντη τους.

Ελλάδα, κατακτημένη χώρα.

Αποικία και ιδιοκτησία μαφιόζων.

Επαρχία και σουλτανάτο της αυτοκρατορίας.

Άειντε προσκυνημένοι υπήκοοι του Αυνανιστάν έτσι όπως σας κατάντησαν, να πληρωθείτε τα αργύρια, τα καθρεφτάκια, τα σταυρουδάκια και τις χάντρες που χαρίζουν οι κατακτητές στους ιθαγενείς και τους μπαρμπαΘωμάδες, εκείνους που συνεργάζονται μαζί τους, τους λαδέμπορους της κατοχής, τους μαυραγορίτες και τους γερμανοτσολιάδες.

Άειντε, μεμέτια, να εισπράξετε τα βραβεία και τα παράσημα της υποταγής και της ξεφτίλας σας.

Χάειντε, χαϊβάνια, κωλογλύφτες των Μπέηδων, των φυτευτών και των αποίκων, να φιλήσετε τα χέρια των χρυσοφορεμένων δεσποτάδων, των κλεφταράδων και των απατεώνων, για τα κουπόνια και τα αναμνηστικά κύπελλα της κατάντιας σας.

Και χαϊδευτείτε για το μεγαλείο των προγόνων και το μπολιτισμό σας που ξεκάνατε, ξεφτιλισμένοι μεταλλαγμένοι νεοαίληνοι.

Ψευτοπατριώτες στη δούλεψη των Ναζί.

Via Maria Gkinala

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *