Τα δικαιωματα των ζωων και ειδικοτερα των αδεσποτων, δεν διεκδικουνται μεσα απο το Facebook, αλλα με την ηχηρη παρουσια των φιλοζωων πολιτων στα δημοτικα συμβουλια ολης της χωρας!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Καλεσμα στους φιλοζωους πολιτες απευθυνει το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ωστε να παρευρισκονται σε ολα τα δημοτικα συμβουλια και να απαιτουν να τους πουν που πανε τα χρηματα για τα αδεσποτα ζωα συντροφιας.

Οποιος φιλόζωος πολιτης επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθήσει τα δημοτικά συμβούλια και να καταγράψει ότι θέλει…

Οι φιλοζωοι πολιτες εχουν το δικαιωμα να παρευρισκονται σε δημοτικα συμβουλια, να πιεζουν τους ανευθυνουπευθυνους για τα αδεσποτα ζωα συντροφιας και τις υποχρεωσεις τους απεναντι τους, τις οποιες στην πλειοψηφια τους δεν τηρουν.

Πολλώ δε μάλλον ένα ιδιωτικό δημοσιογραφικό μέσο που θέλει να αναδείξει το οποιοδήποτε θέμα αφορά τις επιδοτησεις που παίρνουν οι δήμοι για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς της πόλης τους, για τη δημιουργία προσωρινών χωρων φιλοξενίας αποθεραπείας και υιοθεσίας τους και γενικότερα για την φροντίδα τους, μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται η σίτιση και το πότισμα τους.

Στο άρθρο 9 που αφορά τη λειτουργία ενός δημοτικού συμβουλίου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι παρευρισκόμενοι πολίτες πρέπει να είναι ευπρεπείς και ήσυχοι.

Δεν επιτρέπεται να συνομιλούν, να σχολιάζουν, να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν τις απόψεις των συμβούλων και γενικά να παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος μπορεί να αποβάλει από την αίθουσα καθένα από αυτούς που διαταράσσει την τάξη ή παρακωλύει τη συνεδρίαση ή και να διατάξει την εκκένωση της αίθουσας από το ακροατήριο.

Στους δημοσιογράφους και γενικά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέχεται κάθε διευκόλυνση.

Επιτρέπεται η ραδιοφωνική και τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Το καλύτερο βέβαια κατά τη γνώμη μας θα ήταν oι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της περιοχής μας να μπαίνουν στα σπίτια όλων των πολιτών που ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, τόσο εκείνη τη στιγμή, όσο και όποτε θέλουν οι ίδιοι από το YouTube.

Κάτι που τον κάνουν αρκετοί δήμοι στην Αττική μέσω του “Local tv”, ή άλλης διαδικτυακής τηλεόρασης.

Τα ιδιωτικά μέσα μπορούν να βιντεοσκοπούν ότι θέλουν και όσο θέλουν.

Ολοι οι δημότες μπορούμε να καταγράφουμε αυτά που κρίνουμε ότι ενδιαφέρουν τους φιλοζωους και πρέπει να δημοσιεύσουμε.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν οι δημοι με 3.000 ευρώ περίπου το μήνα να έχουν ζωντανή κάλυψη ολόκληρης της συνεδρίασης και να “μπουν ” στα σπίτια όλων των δημοτών, που αυτό θα ήταν και το καλύτερο και το πιο δημοκρατικό.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *