Φέτος τα Χριστούγεννα, ας δοκιμάσουμε να γιορτάσουμε κάπως αλλιώς

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Ξέρετε, τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι πράγματι η γιορτή της αγάπης.

Όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε. Ένας-ένας, ο καθένας ξεχωριστά, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες παρότι είναι απλούστατες στην εφαρμογή, εν τούτοις μένουν ανεφάρμοστες. 

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΥΧΗ:

Ας ασχοληθούμε με όσους δεν έχουν την τύχη να κοιμούνται σε ένα ήσυχο, στεγνό και ζεστό μέρος. Έξω στους δρόμους υπάρχουν άστεγοι και αδέσποτα ζώα που θα ήθελαν λίγη παρέα ή ένα πιάτο φαγητό από εμάς.

Αν μπορείς, υιοθέτησε ένα ζωάκι. Υπάρχουν χιλιάδες ζώα σε Sanctuaries, ή ακόμη και στους δρόμους, που είναι έτοιμα να μας προσφέρουν όλη την αγάπη τους. Αρκεί να είσαι σοβαρός άνθρωπος και να σκοπεύεις να το κρατήσεις εφ’ όρου ζωής. Να το φροντίζεις και να το αφήνεις να ζει ελεύθερο στον χώρο σου, όχι δεμένο ή κλειδωμένο κάπου.

Να φροντίζουμε, να προστατευουμε και να μαχομαστε με ολες μας τις δυναμεις για τα αδέσποτα. Τα ζώα, τα φυτά, τις θάλασσες και τους ωκεανούς, τα βουνά, την άγρια χλωρίδα και πανίδα, τα πουλιά. Να καταλάβουμε πως ο πλανήτης δεν μας ανήκει, απλά μας φιλοξενεί. 

Είμαστε μέρος του οικοσυστήματος που γεννά τη ζωή. Να αγαπάμε και να φροντίζουμε κάθε μορφή ζωής που υπάρχει δίπλα μας και μοιράζεται το θαύμα αυτό. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι…

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και (κυρίως) καλά μυαλά! 

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *