Σταματήστε την γενοκτονία των ελληνικών πληθυσμών σκύλου και γάτας

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Οι μαζικές στειρώσεις χωρίς να συντρέχει θεραπευτικός λόγος είναι ακρωτηριασμοί, βασανισμός, κακοποίηση, καταστροφική, παράνομη και αντισυνταγματική πράξη.

Τα ζώα αυτά είναι αυθύπαρκτα ευφυή όντα, οι πληθυσμοί τους και οι γενετικοί τους πόροι αποτελούν οργανικό μέρος της βιοποικιλλότητας και του έμβιου περιβάλλοντος που προστατεύονται ρητά και σαφέστατα από τον νόμο 2204 / 94 και το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται το αντίθετο εξαπατά, ψεύδεται, παρανομεί, βλάπτει τα νόμιμα & συνταγματικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, της ανθρωπότητας και των έμβιων ευφυών οργανισμών που συμβιώνουν με αυτήν, διαπράττει κολάσιμη πράξη που διώκεται βάσει εθνικού και διεθνούς δικαίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε για την διατήρηση της ζωικής και πολιτιστικής σας κληρονομιάς, και την προστασία της βιοποικιλλότητας, που αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωσή σας, κοινοποιήστε και καρφιτσώστε αυτή την ανάρτηση στον τοίχο σας.

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να καταστρατηγεί τα δικαιώματά ανθρώπων και ζώων, να καταλύει το Σύνταγμα και να ζημιώνει την έμβια ζωή της χώρας, που προστατεύεται από νόμους και διεθνείς συνθήκες.

Είναι αδιανόητο, παντελώς ασύμβατο και παράλογο τέτοια μαζικά εγκλήματα να διαπράττονται με δήθεν φιλοζωικό πρόσημο, και μάλιστα, με το άκρον άωτον της υποκρισίας, από άτομα που συγχρόνως υποτίθεται κόπτονται και ενδιαφέρονται διακαώς για την επιβίωση των ελληνικών αλόγων, την προστασία του χαμαιλέοντα της Σάμου ή την διαιώνιση των ελαφιών της Ρόδου.

Είναι απαράδεκτο τέτοια μαζικά εγκλήματα κατά της ζωής να επιβάλλονται με ολιγαρχικές αντιθεσμικές μεθοδεύσεις που αντιβαίνουν στην δημοκρατική λειτουργία, επιχειρώντας να παρακάμψουν την δικαιοσύνη και τις συνταγματικές αρχές του πολιτεύματος.

Τα ζώα αυτά που πρόεκυψαν από την διαδικασία της εξέλιξης των ειδών και την φυσική επιλογή, δεν είναι ανθρωπινο δημιούργημα ούτε εξάρτημα.

Δεν ανήκουν καταχρηστικά ή ατομικά σε κανέναν αυτόκλητο μπόγια, ούτε νομιμοποιείται κανείς να απειλεί την ύπαρξή τους, να βλάπτει τους γενετικούς τους πόρους ή ν’ αποφασίζει την εξόντωση του πληθυσμού τους αυθαίρετα.

Την συνύπαρξη με τους αρχέγονους αυτούς συντρόφους, συνεργάτες και συγκάτοικους στη γη, την έμβια ζωή κάθε τόπου κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές.

Οφείλουμε σαν θεματοφύλακες να τα παραδόσουμε, σώα και αβλαβή, στις επόμενες.

Και θα τα υπερασπιστούμε, με κάθε ηθικό και νόμιμο τρόπο.



Maria Gkinala

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *