Σημερα Δεν ειναι η Γιορτη της Μητερας

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Οι άνθρωποι δεν είναι τα μόνα ζώα που βιώνουν τον δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού, αλλά μπορούν να καταστείλουν την επίγνωση αυτού του καθολικού δεσμού όταν πρόκειται για διαφορετικά άτομα.

Όταν γεννούν, οι μητέρες κάθε είδους μυρίζουν το παιδί τους, σβήνοντας έναν βαθύ δεσμό που θα έπρεπε να διαρκέσει μια ζωή.

Αν μπορούσε, μια αγελάδα θα έγλειφε το μοσχάρι της από το κεφάλι ως τη μικροσκοπική οπλή, σπρώχνοντας το να ξυπνήσει, να κινηθεί και να σταθεί.

Αλλά το μοσχάρι το παίρνουν αμέσως, ενώ η μητέρα θα κλαίει για μέρες και θα τον ψάχνει μέχρι να χρειαστεί να παραιτηθεί.

Αν μπορούσε, ένα πρόβατο θα αναγνώριζε τη μυρωδιά του αρνιού του ανάμεσα σε όλα τα άλλα και θα το απογαλακτιζόταν για 6 μήνες.

Αλλά το αρνί είναι κλεμμένο μόνο 2-3 μηνών, ενώ η μάνα θα σταματήσει να τρώει και θα το ψάχνει μέχρι να χρειαστεί να παραιτηθεί.

Αν μπορούσε, μια κότα θα μιλούσε στο αυγό της, θα εκκολάπτεται απαλά και, μέσα από το κέλυφος, η φωνή της μητέρας της θα έφτανε το νεοσσο.

Θα εξακολουθούσε να μιλάει στην καταπακτή και το νεοσσό, κατά τη γέννηση, θα ήταν ευπρόσδεκτο από ένα δυνατό καλωσόρισμα στον κόσμο.

Παγκοσμίως, δισεκατομμύρια Μητέρες κακομεταχειρίζονται, εξευτελίζονται και προσβάλλονται ενώ χρειάζονται προστασία, συμπόνια και κυρίως δικαιοσύνη.

Σήμερα δεν είναι η γιορτή τους.

Basta delfinari

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *