Προσοχη!!! Η Αραχωβα ειναι διπλα απο το Διστομο!!! Ναζιστικες… Φιλοζωικες??? πρακτικες του τυπου… “Εκανε καποιος κατι”… Σκοτωστε ολο το χωριο… Εαν οι κατοικοι δεν μιλησουν

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Με αφορμή τη φρικτή κακοποίηση και το θάνατο του άκακου σκύλου στην Αράχωβα, κατω απο αδιευκρινιστες συνθήκες, με πολλά κενά και πολλούς εμπλεκομενους στην ολη υπόθεση, σε σημείο να μπερδεύεται η κοινή γνώμη, μέχρι και την εξαφάνιση του άψυχου κορμιού του ζώου, για να μην επέμβει καμία ανεξάρτητη αρχή, ώστε να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια, για το τι πραγματικα υπέστη αυτό το πλάσμα, εκφράζουμε όλοι τον αποτροπιασμό και την απαίτηση ειτε να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά το κτήνος που προέβη σε αυτή την πράξη, αν πραγματικά υφίσταται κάτι τέτοιο, η κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το περιστατικό, πχ δάγκωμα άλλων ζώων, διότι ο ιδιοκτήτης είχε τον σκυλακο ημιαδεσποτο, με οτι συνεπάγεται αυτό.

Επίσης, είναι αυτονόητο το χρέος και ηθικό καθήκον οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι να δώσει στοιχεία στις αρχές και να τις βοηθήσει στη διαλεύκανση της οποιασδηποτε υπόθεσης που αποδεδειγμένα και στοιχειοθετημενα παραπέμπει σε κακοποίηση ζώου.

Η κυκλοφορία ανάμεσά μας ανθρώπων με τέτοια ένστικτα είναι απολύτως επικίνδυνη για όλους.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

Από το αυτονόητο αυτό σημείο, έως τη στοχοποίηση και ενοχοποίηση όλων των κατοίκων της Αράχωβας, οι οποιοι το 2017 κατήγγειλαν τους υπαλλήλους του δημιου οτι ξυλοκοπουσαν αδεσποτα και τα πετούσαν στον καδο του σκουπιδιαρικου, οπως και φιλοζωης εθελοντριας ότι ο τότε δήμαρχισκος την απειλησε να μην ταΐζει τα ζώα της περιοχης, απέχει ένα ΡΑΪΧ δρόμο.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=753688396799901&id=100064762416126

Ακριβώς αυτή τη λογική χρησιμοποίησε το 3ο ΡΑΪΧ του Χίτλερ και αιματοκύλησε το ΔΙΣΤΟΜΟ και εκατοντάδες άλλα χωριά της Ελλάδας.

Οσοι υποστηρίζουν το μποϊκοτάζ της περιοχής, θεωρουν δεδομένο πως όοοοολοι οι Αραχωβίτες ήξεραν;;;

Αν όχι, γνωρίζουν πως η λογική της συλλογικής ευθύνης, αποτελεί έναν από τους πυλώνες του φασισμού;

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου που “βασανίστηκε”;;; ζουν και αυτοί στην Αράχωβα.

Θα τους μποϊκοτάρουν και αυτούς;;;

Γιατί μόνο Cancel Αράχωβα;

Αν βγουν οι ξένοι και πουν Cancel Greece και αποκλείσουν την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα, λόγω του συμβάντος στην Αράχωβα, αλλά και των χιλιαδων βασανισμών και δολοφονιών ζώων κάθε χρόνο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια απο το κρατικο-παρακρατικο σύστημα που εφαρμόζει τα ζωομνημονια της ναζιστικής Ε.Ε. για την μειωση του πληθυσμού των ζώων με φόλες και ευθανασιες, θα σας αρέσει;;;

Οσοι λένε :

“Μικρό μέρος η Αράχωβα, σίγουρα θα ήξεραν όλοι”, γνωρίζουν με σιγουριά και κάθε λεπτομέρεια τι κάνει ο γείτονας τους;;;

Για μα μην πουμε ο άνδρας, η γυναίκα, ο ή η σύντροφος τους και πάει αλλού.

Πως θα τους φανεί, αν αύριο γίνει ένα αντίστοιχο “έγκλημα” στην περιοχή τους και φάει cancel η δίκη τους επιχείρηση, επειδή κάποιοι άλλοι θα θεωρήσουν πως “ηξεραν”;;;

Υπάρχει περίπτωση στο (κοντινό ή μακρινό) μέλλον να πάψουν να υπακούν σαν πειθήνια πρόβατα σε οποιαδήποτε αρλούμπα γράφεται στα σοσιαλ;;;

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, για συγκεκριμένη και απολύτως καταδικαστέα πράξη, είναι το κυρίαρχο στοιχείο του Ναζισμού και σίγουρα δεν οδηγεί στην ανεύρεση του δράστη, αλλά στην δημιουργία θορύβου και τεχνητής οργής που στο τέλος τον προστατεύει.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ :

Η πράξη είναι εγκληματική και ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά, εαν υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία.

Η Αράχωβα είναι μια όμορφη κωμόπολη και οι κάτοικοί της πολύ φιλόξενοι, όπως ήταν πάντα και δεν έγιναν ξαφνικά εγκληματίες.

Όλοι οι “εισαγγελείς του διαδικτύου”, που αποδίδουν συλλογικές ευθύνες για μεμονωμένη και απολύτως καταδικαστέα εγκληματική πράξη, εφ’ οσον αυτη αποδειχθεί πλήρως στοιχειοθετημενα και καταστρέφουν υπολήψεις, να θυμούνται πως το Δίστομο είναι ακριβώς δίπλα και τη “συλλογική ευθύνη”, την πλήρωσε με πολύ αίμα.

Ας μην ξαναζωντανεύουμε τη λογική του ναζισμού.

Είναι ιεροσυλία!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *