Προεκλογικη φολα στον αρχιδημιο δημο Βολου… Τραγικες εικονες που σοκαρουν, με ζώα νεκρά και ετοιμοθάνατα στο κολαστηριο αδεσπότων τον Μαιο του 2019

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα ασχολουμαστε με το εγκλημα και την αλητεια που διαπραττεται σε βαρος των αδεσποτων ζωων στον Νουμερο 1 δολοφονο δημο- δημιο που εχει σπασει ρεκορ σε καθε ειδους θανατικο μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους.

Προεκλογικα και μονο, παραταξη της αντιπολιτευσης φωτογραφησε στις αρχες Μαη 2019 τα νεοτερα θυματα, μεσα στο νεοναζιστικο κολαστηριο Νταχαου στις Γλαφυρες, χωρις να ζητησει την επεμβαση εισαγγελεα και ολων των υπολοιπων αρχων, αστυνομιας, κτηνιατρικης υπηρεσιας.

Οσο για τις φιλοζωικες οργανωσεις-ΜΚΟ, γνωριζουμε οτι συμμετεχουν στο κατ’ εξακολουθηση εγκλημα.

Ειναι ολοι τους συνενοχοι, μηδενος εξαιρουμενου.

Το πως μπορουν μερικα διποδα να αυθαιρετουν και μαλιστα εις βαρος ζωντανων πλασματων, ειναι τραγικο και εξοργιστικο.

Γιατι τους αφηνουμε?

Γιατι?

Οι πολιτες τους δινουμε εξουσια και οταν κανουν καταχρηση αυτης με τετοια εγκληματα, στο χερι μας ειναι να πανε κατευθειαν στη φυλακη και να τιμωρηθουν.

Ποιο ειναι ολο αυτο το βρωμοσυναφο που το παιζουν υπερανω του νομου και τι κανουν οι κατοικοι του Βολου τοσα χρονια? Αυτοι τους εκλεγουν και τους πληρωνουν, υποτειθεται για να κανουν το καλυτερο για τον τοπο και τα πλασματα του, οποια κι αν ειναι και οχι για να λειτουργουν ως δικτατορες.

ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΑΖΙ.

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ…

ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ…

ΟΥΤΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ, ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

Ονοματα οχι απλα για φτυσιμο, αλλα για διαπομπευση και καταληξη αν οχι στη φυλακη, στο κολαστηριο που εφτιαξαν να τους αφησουν να σαπισουν χωρις ιχνος ελεους.

Σε όλη τη χώρα το ίδιο δράμα…

Δήμοι ανίκανοι, ανεύθυνοι και το κακό έρχονται να το συμπληρώσουν “άνθρωποι” τοξικοί, που έχοντας μπουκώσει από το δηλητήριο τους το σπέρνουν στα αδύναμα ζώα.

Δημαρχισκοι δημιοι, πολιτικοί και τα τσιρακια τους, απλα παρασιτούν στον κοινωνικό ιστο, βολεύονται και απομυζούν το αίμα των τετράποδων αλλά και των ανθρώπων εξίσου.

Μας απέδειξαν πόσο τέρμα Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι και Π Α Ν Α Θ Λ Ι Ο Ι ειναι …

Να πληρωσουν ολοι για τις εγκληματικες τους ενεργειες, να σαπισουν πισω απο τα καγκελα της φυλακης, για να μην πουμε να καουν στην πυρά, οπως εριξαν ζωντανα εκατονταδες δυσμοιρα πλασματα.

Εως ποτε αυτοι οι αγγελοι επι της γης θα υπομενουν τα αεναα βασανιστηρια του συγχρονου Χιμλερ και της παρεας του, μεσα στα νεοναζιστικα κολαστηρια του Βολου???

Δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα του Βόλου…

Ούτε όσους νομίζουν με το ηλίθιο μυαλό τους ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, γράφοντας στα @#$% τους νόμους και την ηθική…

Εδώ, μένουμε στις επάλξεις και σε όποιον αρέσουμε…

Για τους AΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ…

…Και όσο πιο πολλές απειλές, τόσο μεγαλύτερο και το δικό μας το πείσμα…

Ετσι για να είμαστε εξηγημένοι δηλαδη…

Άντε μπράβο…

ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠ@ΥΡΔ@ΛΟΑΣΥΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *