Νέα Δυσωδία… Πρόβατα… Έτσι καταλήγουν και οι ψηφοφόροι… πρόβατα

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Οδηγούμεθα στις εκλογές, με εκκρεμότητα την λαίλαπα των σατανικων πυρκαγιών, την μαζικη γενοκτονια ανθρωπων και ζωων από πλημμύρες, με τις κατολισθήσεις ψηλά στον υπαρκτό κίνδυνο στις πληγείσες περιοχές, την ανυπαρξία μέτρων αντιμετώπισης της καθημερινότητας βιοποριστικής αξιοπρεπούς επιβιωσης,βαποκατάστασης των ζημιών, την απομάκρυνση των δένδρων στα αζήτητα να πέφτουν ομαδικά και να γίνονται βόμβα, κλείνοντας ποτάμια -γέφυρες, με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν τα πάντα, να καταστρέφουν σπίτια υποδομές και να επιβαρύνουν υπέρμετρα ολο το οικοσύστημα, γαιώδες και θαλάσσιο με βαριά μέταλλα κ.α. ,την παντελή ελλειψη αντιπλημμυρικού σχεδιασμού, περισυλλογης νεκρών ζώων και καύσης τους σε εξειδικευμενους, αδειοδοτημενους χώρους για υγειονομικους λόγους, την εναρξη της αναδάσωσης, την βοήθεια της αναγέννησης, τις προυποθέσεις ανασυγκρότησης ανύπαρκτες σε μηδενική βάση, την ανάσχεση της τάσης υποβάθμισης, επίσης.

Δεν ακούσαμε τίποτα μια ελάχιστη πρόταση αλλαγής πορείας προς την ερημοποίηση των περιοχών, που έφεραν σε 4 χρόνια οι εξουσιαστές με τους τοπικούς σκλάβους τους.

Λόγια αέρα , θεωρίες λήθης, πονηρά λόγια συνέχισης του σχεδίου του ασύμμετρου πολέμου, που σχεδίασαν στα άνομα κέντρα εξουσίας της διαφθοράς.

Ευρισκόμεθα στο σημείο μηδέν.

Στο πιο κρίσιμο της ιστορίας μας .

Προσοχή να μην γίνετε αυτόχειρες.

Μην ακούτε τα πληρωμένα παπαγαλάκια , τους δωσίλογους, μικροπρεπείς, συμφεροντολόγους, που πάντα ήταν οι νταβατζήδες -οι παρτακηδες -οι εραστές μιας άδικης κοινωνίας.

Αυτοί να είναι καλά είναι το πιστεύω τους, σήμερα και παλιότερα στης δύσκολες περιόδους.

Δεν ξεχνάμε:

Ανατρέπουμε τους εξαρτημένους δούλους του σατανικού κέντρου, που το υπηρετούν για να ανέλθουν τα σκαλοπάτια της διεφθαρμένης εξουσίας που μας καίει, μας πνίγει, μας φτωχαίνει, μας σκοτώνει τα παιδιά στα τρένα της συμφοράς, μας δολοφονεί με ευθανασιες πασας μορφης τα ζωα και ξεπουλά τα πάντα, αυξάνοντας την εξάρτηση μας από τα διεφθαρμένα, ναζιστικα κέντρα και δεν ξέρουμε τι άλλο κακό εχουν στο μυαλό τους.

Προσοχή!!!

Δεν είναι Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές!

Υπαρξιακές είναι!

Ως αντισυστημικοι, ανιδιοτελεις ακτιβιστες, ντρεπομαστε και θλιβομαστε για το κατάντημα μας και κάνουμε εκκληση Αφύπνισης.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *