Θα σας ζητησουμε τα ρεστα για οσα δεν κανατε, η οσα κανατε και ηταν λαθος… Εχουμε καθε δικαιωμα σαν πολιτες αυτης της χωρας… Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Επι χρονια εχουν δοθει κονδυλια σε ολους τους δημους της Ελλαδας, οσον αφορα τα ζωα της περιοχης τους, με σκοπο την στειρωση, την σιτιση, την ιατρικη τους περιθαλψη, οποτε χρειαζεται και κατ’ επεκταση την διαθεση τους για υιοθεσια, οποτε αυτο ειναι εφικτο.

Οταν δινονται χρηματα για εναν σκοπο, η καταληξη τους δεν πρεπει να ειναι σε βαθειες τσεπες, αλλα να γινεται αυτο που πρεπει να γινεται και πρεπει να υπαρχει ελεγχος.

Εφ’ οσον διατειθενται χρηματα, ας διατεθει το πρωτο ποσον, να αποδεικνυεται οτι εχει γινει εργο, να διατειθεται αλλο λιγο ποσο, παλι αποδειξεις οτι υπαρχει εργο, μεχρις οτου να τελειωσει αυτο το οριζομενο ποσο…

…Και οχι τωρα, αλλα αυτο επρεπε να γινεται απο παλια.

Οπως επισης, αφου δοθηκε η αρμοδιοτητα στους δημιους, να μπορουν να ελεγχονται αυτοι και απο τα ανεξρτητα φιλοζωικα σωματεια της περιοχης τους, αλλα και το αντιθετο, οσονα φορα τις ΜΚΟ, εφ’ οσον αυτες βοηθουνται με χρηματα απο τον εκαστοτε δημιο, αλλα και απο τους δημοτες της περιοχης τους.

Γιατι εφ’ οσον ζητουν ψηφο εμπιστοσυνης, θα πρεπει να μαθουν οτι θα εχουν και τον ελεγχο, αν πραγματικα αξιζει κανεις να τους εμπιστευεται, η οχι.

Στον τοπο μας συνηθως οταν ειναι η ωρα των εκλογων, ξαμολιουνται ολοι, ζητουν ψηφο και υποσχονται και ποτε μα ποτε δεν κανουν αυτα που λενε.

Τι εγιναν τα χρηματα για τα ζωα???

Κλεφτες, ψευτες και λαμογια τα εχωσαν σε βαθειες τσεπες…

… Και αυτοι που καθονται με χερια σταυρωμενα, γιατι δε κανουν κατι???

Απο την Ε.Ε. και τα ΕΣΠΑ, μεχρι τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ, για ποια διασωση και ευζωια εχουν το θρασος και μιλουν, τη στιγμη που θα επρεπε να ειχαν λυθει στο μεγαλυτερο ποσοστο τους τα θεματα που αφορουν τα αδεσποτα ζωα σε ολη την Ελλαδα, με τοσο μεγαλη οικονομικη ενισχυση που εχει δοθει μεχρι τωρα.

Ποτε θα ξεβρωμισει επιτελους αυτος ο τοπος???

Ξυπνηστε φιλοζωοι!!!…

Θα συνειδητοποιησουν, οτι οχι μονο δεν ξεχναμε, οπως συνηθιζουν αυτοι, αλλα θα τους ζητησουμε και τα ρεστα για οσα δεν εκαναν, η οσα εκαναν και ηταν λαθος.

Εχουμε καθε δικαιωμα σαν πολιτες αυτης της χωρας και ειτε τους αρεσει, ειτε οχι.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *