Επαγγελματιες Πολιτικο-ζωα-φιλοι… Λένε πως είναι ” ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων “ή / και ” εθελοντές “

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Έτσι, αποκτούν το δικαίωμα, της ζωής και του θανάτου, για τα εναπομειναντα ελευθερα ελληνικα ζωα, φυσικά με τη συλλογή χρημάτων από τους κρατικους δήμιους, για να τους “απελευθερώσουν” από το… “βάρος” των αδέσποτων.

Σε πρώτη φάση εξαφανίζουν τα ζώα προς άγνωστες κατευθύνσεις, εκθέτοντας τα θύματα στην πιθανότητα να υποστούν τη χειρότερη μοίρα-ευθανασιες και κάθε μορφή εκμετάλλευσης τους-χωρίς να υπάρχει επισημη ιχνηλασιμοτητα και καταγραφή τους εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εγκληματικοτητα κατα των ζωων, όπως αυτη δουλεύει, μέσα από την ψεύτικη “φιλοζωία”.

Ο ψεύτικος εθελοντισμός, οι ψευτοακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων και οι ψεύτικες “φιλοζωικές” ΜΚΟ, που περιλαμβάνονται σε ένα διεφθαρμένο σύστημα “ακτιβιστών”, που δουλεύει διαχρονικά με όλες τις κυβερνήσεις, για τη χειραγώγηση των πραγματικών περιστατικών, προκειμένου να επιτευχθεί ο ένας και μοναδικός στόχος, που είναι να παράγουν χρήματα για τον εαυτό τους και όχι για την προστασία των ζώων.

Αυτό επικροτείται από πολλούς, που δεν ξέρουν ότι πρόκειται για συμπαιγνία, ή απλώς δεν μπορούν να κατανοήσουν τα γεγονότα.

Οι ίδιοι εμπλέκονται με τα ζωομνημονια, τις τροποποιησεις και τις αλλαγές των ζωοκτονων νόμων, που επιβάλλει η ναζιστική Ε.Ε. και κάθε φορά που τους σκαλιζουν, αναδειονται όλο και περισσότερα μεσαιωνικά μέτρα μείωσης του πληθυσμού των ζώων συντροφιάς.

Αυτό είναι το κατά τα άλλα “φιλοζωικο” “έργο” τους.

Η ελληνική “φιλοζωικη” ψευτοκουλτουρα στο μεγαλείο της.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *