Εκατομμύρια ζωα βασανιζονται μεχρι θανάτου σε εργαστηρια πειραματων, ταχα για την Επιστημη… Οχι!!! Γινονται πειραματα για τα χρηματα που ρεουν από τα αποτρόπαια εγκλήματα σαδιστικων, διποδων κτηνων

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Πριν από αρκετά χρόνια, η ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέδωσε την Οδηγία 86/609/ΕΟΚ για την προστασία των ζώων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα.

Η Οδηγία αυτή δεν υπήρξε αποτελεσματική, γιατί ουσιαστικά απέτυχε να αποτρέψει την κακομεταχείριση, ενώ δεν προωθούσε ούτε επιστημονικές μεθόδους έρευνας χωρίς χρήση ζώων.

Μετά από μια υποτειθεμενη μακροχρόνια και… “δύσκολη μάχη”, η Ευρωπαϊκή Ένωση δηθεν αποφάσισε να σταματήσει τα πειράματα σε ζώα για καλλυντικές ουσίες μέχρι το 2013.

Την υλοποίηση της απόφασης ακόμα την ψάχνουμε και θα την ψάχνουμε εις τους αιώνες των αιώνων…

…Και αν σκεφτόμαστε πως δεν μας αφορά ας ψάξουμε λίγο τις καθημερινές μας συνήθειες και επιλογές και θα δούμε ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να μην κρύβουν από πίσω πολλά πειράματα σε ζώα.

Από καλλυντικά (βαφτικά), κρεμες, σαμπουαν, καθαριστικά, φάρμακα, επιστημονικές έρευνες, (που μελέτες δείχνουν ότι όχι απλός δεν είναι απαραίτητα αλλά το 85% των πειραμάτων που γίνεται σε ζώα και παίρνουν το πράσινο φως για τους ανθρώπους, είναι ασύμβατα, από αναποτελεσματικά έως πολύ επιβαρυντικά και επικίνδυνα για τους ανθρώπους τελικά).

Αλλά συνεχίζονται τα πειράματα, γιατί “έτσι γινόταν πάντα” και επειδή είναι πολλά τα λεφτά.

Με μια αναζήτηση στο Google “πειράματα σε ζώα “, ή “Γιατί γίνονται πειράματα σε ζωα;” υπάρχουν άρθρα με πληροφορίες και πήγες σχετικά με το θέμα.

…Και η Ελλάδα δεν πάει πίσω, σε έρευνες και πανεπιστήμια.

Πως έχουν τόσες άδειες και κάνουν σε ποντίκια, γατες, σκύλους, γουρούνια και άλλα ζωάκια;

Ποια αρρωστημένα δίποδα τους προμηθευουν ανεξέλεγκτα τόσα αθώα πλάσματα, που αποδεδειγμένα θα βρουν μαρτυρικο θανατο με βασανιστικους τρόπους, που ξεπερνούν κάθε υγιή ανθρώπινη φαντασία;

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ.

Η Neuralink Corporation ιδρύθηκε από τον Ελον Μασκ το 2016.

Πρόκειται για μια εταιρεία νευροτεχνολογιας, με ειδίκευση στην δημιουργία εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο, προκειμένου να επιτευχθεί η διασύνδεση του με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η χρηματοδότηση της ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, πολλά από τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τον ίδιο τον Ελον Μασκ.

Ξεκίνησε αρχικά με πειράματα σε ζώα και με το τέλος της πανδημίας συνέχισε με ανθρώπους.

Πριν λίγες μέρες ένας παράλυτος άνθρωπος ανέβασε ένα tweet, χρησιμοποιώντας μόνο τη σκέψη του.

Ένας νέος δρόμος μέσα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης,που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τις κατακλυσμιαίες αλλαγές που θα δουν οι σύγχρονες κοινωνίες.

Αλλαγές όχι μόνο τεχνολογικές αλλά αυτονόητα και κοινωνικοοικονομικές.

Ήδη διαφοροι, μετά τους πρώτους πανηγυρισμούς, εκφράζουν την ανησυχία τους, για το πόσο μακρινό θα είναι το μέλλον, που θα μιλάμε για χακαρισμα της ίδιας της ανθρώπινης σκέψης.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!

99% ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *