Αμοιβη 50 ευρώ σε κυνηγούς κεφαλων, για κάθε επικυρηγμενη- δολοφονημένη κοκκινη αλεπού

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Ισχυει από 26/10/2023 έως 26/12/2023, με δικαιολόγηση “την ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς, δηλαδή τη θήρευση με πυροβόλο όπλο και η παράδοση προς εργαστηριακή εξέταση”

Επιστρατεύει κυνηγούς ο “υπουργός” -και μάλιστα επί πληρωμή- για να σκοτώσουν αλεπούδες (άλλο που δεν ήθελαν οι δολοφόνοι..)… για να “αξιολογήσουν το Πρόγραμμα εμβολιασμών της άγριας πανίδας έναντι του ιού της λύσσας”.

Γέμισαν τα μέρη των ζώων με τα σπίτια των δίποδων και “απειλείται η δημόσια υγεία”… και ως συνήθως πληρώνουν τα ζώα με τη ζωή τους…

Αλήθεια, σε ποια γωνίτσα πάνω σε αυτόν τον άμοιρο πλανήτη θα επιτρέψουμε να ζήσουν ανενόχλητα και τα υπόλοιπα πλάσματα της Γης;

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

Αντιφατικό αυτό το γεγονός διότι πραγματοποιούνται εναέριοι εμβολιασμοί για τη λύσσα και τα κρούσματα πραγματικά είναι ελάχιστα.

Για ποιο λόγο λοιπόν επιτρέπουν ταυτόχρονα και την εκτελεσή τους επ’ αμοιβή;

Η κυβέρνηση δυστυχώς θέλει να δείχνει ότι διατηρεί ένα φιλοζωικό χαρακτήρα ωστόσο οι αποφάσεις και η ακολουθούμενη πολιτική δείχνει το αντίθετο.

Να σημειωθεί ότι οι αλεπούδες είναι οι φυσικοί θηρευτές των αγριογούρουνων τα οποία και αυτά “επικυρήσονται” και δολοφονούνται από τους κυνηγούς.

Ο πληθυσμός χερσαίων ειδών της πανίδας και της χλωρίδας, για τα οποία υπάρχουν στοιχεία σε βάθος χρόνου, έχει μειωθεί κατά περίπου 42 % την τελευταία δεκαετία.

Οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν ωθήσει τον πλανήτη στην έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών, με ένα εκατομμύριο είδη να απειλούνται με εξαφάνιση.

Από το 1970 έως το 2014, ο παγκόσμιος πληθυσμός άγριων ζώων μειώθηκε κατά 60 %.

Ο ρυθμός εξαφάνισης των ειδών είναι σήμερα, σε ολόκληρο τον κόσμο, περίπου 100-1 000 φορές ταχύτερος από αυτόν της εποχής πριν από την εμφάνιση του ανθρώπου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβάν εξαφάνισης μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

…Και συνεχίζουμε να σκοτώνουμε ότι Άγρια ζωή έχει απομείνει!

Κ.Σ. Ξάνθης : 50€ για κάθε θηρευμένη αλεπού από την Κτηνιατρική Υπηρεσία

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ Κ@ΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΥΚΟΥΣ-ΑΡΚΟΥΔΕΣ-ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ-ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΛΟΜΠΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ “ΕΚΟΨΕ” ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΘΙΓΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗ ΖΩΑ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *