Η τελευταία πράξη του ζωοκτονου “εργου” των ελληνικών κυβερνήσεων, ολοκληρώνεται στις μέρες μας και στα βράδια μας, με θύματα τα ζώα και τους αγνούς φιλοζωους

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Επειδη εδω και πολλα χρονια το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ γνωρίζει τι ακριβως συμβαίνει στην Ελλαδα, στην Τουρκια, στην Ρουμανια και σε παγκοσμιο επιπεδο οσον αφορα τις γενοκτονιες κατα των ζωων που διαπραττουν η κάθε εμπλεκομενη, μνημονιακη κυβερνηση, τα αρμόδια υπουργεία και οι περιφέρειες, τα κίτρινα ΜΜΕ, τα τραστ και οι κρατικες ΜΚΟ, που ειναι απορροιες των κομματων, παιρνουν και δινουν εντολες απο τα κεντρα-παρακεντρα τους και τα δημαρχεια, οι δημοσιοι υπάλληλοι και οι εισαγγελείς, ακομα και η ελληνικη αστυνομία, σας ανακοινωνει για ακομα μια φορα οτι οι ακτιβιστες του ειναι καθετα εναντια σε καθε αντισυνταγματικο και παρανομο μορφωμα που ειναι κατα της Ευζωιας και της Ελευθεριας των ζωων, οπως και καθε μορφης υποχρεωτικοτητας που επιβαλλει η ναζιστικη Ε.Ε. που μονο σε καταστασεις “Αουσβιτς” και συγχρονων Μεγκελε “διαχειριστων” μπορουν να παραλληλιστουν.

Το μονο που εχουμε να επισημανουμε ως προς τις νομοθετικες παραγωγες της αθλιας κυβερνησης, οπως και ολων των προηγουμενων ειναι ενα:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΖΩΑ-ΦΙΛΩΝ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΟΚΤΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 2021/30/50 ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.

Ως γνωστον, Το ΚΙΝΗΜΑ δεν ανηκει στο σύστημα, δεν παίρνει και δεν διεκδικεί ουτε δεκαρακι από τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. κοκ.

Το κύκλωμα των πολιτικο-ζωα-φιλων με τις φιλοκυβερνητικες ΜΚΟ εχει αναλάβει την διαχείριση των ζώων συντροφιάς.

Οσον αφορα τις καταγγελίες σας, τα Α.Τ δεν ανταποκρινονται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κακοποιησης ζώων!

Μόνο επιλεκτικά σε υπερφιλοζωες κυρίες και υπερφιλοζωους κυρίους που έχουν νταραβερι μαζι τους, οσον αφορά κατασχεσεις.

Για φολες, ευθανασιες, μπογιες, δημιους, ολα συγκαλυπτονται.

Οσο για το περιφημο 10410, ειναι μια τεραστια κοροιδία!

Όλοι οι νομοι είναι κουτσονομοι, γραφονται από επικίνδυνους αδιστακτους νομοθετες, ψηφιζονται απο αδιστακτες κυβερνήσεις, ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ, αλλα δεν εφαρμοζονται προς την ευζωία των ζώων, αλλά προς την ζωοκτονια τους!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error4
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *