Ο μεγαλύτερος στόχος των πυρομανων, εμπρηστών, είναι η Εύβοια να γινει ένα απέραντο αιολικό πάρκο. Αυτό έχει αποφασιστεί για εμάς, χωρίς εμάς

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Δεν τα γ@μησε όλα ο “Έλληνας ” πόλιτης αορίστως, αλλά μεγάλα συμφέροντα που λειτουργούν ως πραγματική εξουσία και παίρνουν αποφάσεις.

Αυτά έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό.

Κάποιοι θα κερδίσουν από αυτο (τα γνωστά καθάρματα )και οι περισσότεροι απλά θα βρεθούμε σε ένα διαλυμένο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο, μια αποικία χρέους, ένα νατοϊκό στρατόπεδο, μια μπαταρία για την Ευρώπη και έναν προορισμό για τουρ οπερειτορς.

Το πως διαλυεται μια κοινωνια, στον εταιρικό καπιταλισμό που ελέγχει την σκέψη, την νοοτροπία , την χειραγώγηση , το πλύσιμο εγκεφάλου , τα think tanks (δεξαμενές σκέψης ), το τι θεωρείται σωστό και ηθικό, σε ένα παντελώς διεφθαρμένο, κοινωνικοπολιτικό τοπίο, το πώς κινούνται οι μαφιες -“επιχειρήσεις “, το πως η Νέα Δικτατορία διαλύει την δημόσια υγεία, η την δημόσια παιδεία, επιβάλλει την ευθανασία στα αστεγα ζώα συντροφιάς και οχι μόνο, το πώς αποδομουνται υπηρεσίες, όπως η πυροσβεστική (και καίγεται η χώρα σε φιλέτο που θα πάρουν οι εκάστοτε “επιχειρηματιες “, το πώς προωθούνται αντιεργατικοι νόμοι, εχθροζωικοι νομοι, αντιτρομοκρατικοι νόμοι (που υπαγορεύει συνήθως η πρεσβεία (μια είναι η πρεσβεία ), το πως οι ηγεσιες των τραστ και των κρατικων ΜΚΟ έχουν εξαγοραστεί , το πώς οι περίφημοι “διανοούμενοι”, που έχουν σπουδασει σε μητροπολιτικά κέντρα της αποικιοκρατικης Δύσης , το πώς έχει εφαρμοστεί ένα διαρκές ,” μνημόνιο “, “ζωομνημονιο “, όπου αφαιρούνται συνταγματικά δικαιώματα κτλ… κτλ..

Αυτά είναι λίγα από τα οπλα της εξουσίας, στον εταιρικό καπιταλισμό.

Καταρρέουν και οι (έστω τυπικά ) διεθνείς νόμοι.

Το βλέπουμε με την γενοκτονία της Παλαιστίνης, η οποία γενοκτονία είναι σαφές μήνυμα προς κάθε λαό της γης, που θα είχε την κακή ιδέα να διεκδικήσει την εθνική του ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.

Δεν επέτρεψε τίποτα ο περίφημος “λαος”, που προδοθηκε άπειρες φορές, απο τις περίφημες ηγεσίες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Περιπολίες από κατοίκους της Εύβοιας για να κανονίσουν αφενός τους τυχόν εμπρηστές-αφετέρου όσους πάνε να βάλουν ανεμογεννήτριες.

Όσοι μένετε κοντά σε δάση, αλλα και σε αστικές περιοχές, πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας!

Έχουμε πολεμο!

Αν δεν το εχετε καταλάβει, οι φωτιές δεν κάνουν διακρίσεις!!!

Φτιάξτε ομάδες περιφρούρησης, ελέγξτε αν έχουν νερό οι κρουνοί, φτιάξτε αντιπυρικές ζώνες.

Αν περιμένετε απο το κράτος, θα γίνετε Μάτι…

Την κατάσταση στα χέρια μας, φιλοζωοι!

Για να σωθούμε από τους “σωτήρες ” μας!

Αρκετά με τα λαμόγια!

Στειλτε τους στον αγύριστο!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *