Σουβλισαν ταύρο σε πανηγύρι για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος… Για τα μύρια αδέσποτα που σουβλιζονται-ευθανατωνονται μαζικά, από κρατικους δημιους-τραστ-ΜΚΟ, ούτε κουβέντα!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Επιλεκτική οργή της ελληνικής PETA.

Για τα μύρια αδέσποτα που ευθανατωνονται με κάθε λογης φθηνούς και ανηθικους τρόπους και τις μαζικές ευθανατοδολοφονιες που έρχονται σαν “επισημος”, αλλά αντισυνταγματικος, εχθροζωικος νομος, ούτε κουβέντα.

Βαδίζουμε στα ματωμένα αχναρια της Τουρκίας, που και αυτή η γενοκτονικη χώρα για ζώα και ανθρώπους εκτελει την δολοφονική ατζέντα του 2025 για την μείωση πληθυσμων.

Σας προειδοποιησαμε εδώ και χρονια, για το τι μεσαίωνας θα επέλθει, χωρίς επιστροφή και καμία ευζωία για τα ελληνικά ζώα.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ… ΤΟΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΩΝ, ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Ε., ΜΕ ΖΩΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.

ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΚΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΑΧΑΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΕΣ.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΚΟ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΝΑ “ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ” ΤΑ ΑΙΣΧΗ.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΡΑΣΤ-ΜΚΟ-ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *