Ο μόνος αληθινός, οικολογικός ακτιβισμός, είναι να μετατραπεί ο εμπρησμός σε ειδεχθές κακούργημα!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Η λυση:

ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!!!

Ο δεκάκις ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΔΑΣΟΥΣ με αποτέλεσμα την καταστροφή ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ και τη δολοφονία ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΩΩΝ, είναι ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και τιμωρείται με 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ !!!

Η ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ ΔΗΛΩΣΗ τυπικών προσόντων, (6η Δημοτικού αντί 5η Δημοτικού), ώστε μία μάνα προστάτης μονογονεϊκής οικογενείας 3 παιδιών, να λάβει παρατύπως “θέση” καθαριστριας, για να μεγαλώσει τα παιδιά της, θεωρείται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και τιμωρείται με 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ και ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ενσήμων.

ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ…

Καηκαν χιλιαδες ζωα ζωντανα, καηκαν δεντρα, κοντεψαν να πεθανουν ανθρωποι, καηκαν σπιτια και κανεις δεν θα τιμωρηθει…

Ακόμα και από αμέλεια, ειδικά από πρόθεση, να επισύρει ισόβια κάθειρξη και στην συγκεκριμένη περίπτωση κατά συρροή τουλάχιστον δις ισόβια…

Μιλαμε για το απολυτο θράσος μετά από μια τέτοια καταστροφή όπως στην Εύβοια, εκπροσωποι της προηγουμενης κυβερνησης να υποστηριζουν ότι το “όριο είναι ο κίνδυνος και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής”, για να είναι κακούργημα και όχι πλημμέλημα ο εμπρησμός δασών.

Να θυμίσουμε μόνο ότι στους κόλπους της ήταν και οι Οικολόγοι.

Αν λοιπόν είναι αυτοι που ανθρωποκεντρικά αντιμετωπίζουν τον πλανήτη και μάλιστα σε μια εποχή που ο άνθρωπος έχει φτάσει την χωρα μας και ολη τη Γη στα όρια της, τότε μην περιμένετε να ανακοπεί ο ανθρωποφασισμός από κανέναν.

Παίζονται δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικο με τον τεμαχισμό της γης, τον αποχαρακτηρισμό της γης, το ξεπούλημα της γης.

Επίγειο και υπόγειο (βλέπε ορυχεία)…

…Και αφήσαμε να υπερασπίζονται και να διαχειρίζονται αυτόν τον τόπο τέτοιοι πολιτικοι και αρχηγοι κρατων.

Δυστυχως ειμαστε εντελως απαισιοδοξοι, γιατί το ίδιο το κράτος είναι μπλεγμένο, το ίδιο το κράτος κάνει τους εμπρησμούς. Όλα είναι στημένα, προσχεδιασμένα, έχουν όλες τις υπηρεσίες με το μέρος τους, ανθρώπους τους παντού, δικαστές, μπάτσους, δικηγόρους…

Το έγκλημα είναι τόσο μεγάλο και το σύστημα τόσο άρρωστο και διεστραμμένο.

Δεν ξέρουμε πως θα επέλθει δικαιοσύνη.

Μόνο με παγκόσμια καταστροφή, αλλιώς θα συνεχίσουν να αλλοτριώνουν ότι όμορφο υπάρχει…

Οτι ακριβως συμβαινει και με τη γενοκτονια των αδεσποτων ζωων.

Ας ανοιξουν τα ματια τους διαπλατα οι περισσοτεροι, για να δουν ακριβως τι συμβαινει και τι μας περιμενει, αν δεν υπαρχει η στοιχειωδης αντιδραση…

Ο εμπρησμος ειναι κακουργημα και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται…

Δεν γινεται κατα λαθος, ουτε φταιει ο στρατηγος ανεμος στην πλειοψηφια των πυρκαγιων…

Ο εμπρηστης ειναι δολοφονος.

Δεν προκειται να ξεχασουμε ποτε την τραγωδια στο Ματι, τα διποδα και τετραποδα πλασματα, τα πουλια που καηκαν ζωντανα, την φυση που βιωσε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην σύγχρονη ιστορία της Ελλαδας…

Να θυμηθουμε ολοι οτι πριν 12 χρονια καηκαν περιπου 2.700 km2 γης, με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 63 ανθρώπων.

Επισης, κάηκαν 1.500 σπίτια και 6.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς στέγη…

Ο αριθμος των καμενων ζωων και στις δυο περιπτωσεις ειναι ανυπολογιστος.

Οι ηθικοι αυτουργοι κυκλοφορουν ακομα ελεύθεροι.

Οσοι εζησαν και ηταν εκει τις μερες της οποιασδηποτε φωτιας, ειμαστε σιγουροι πως ξερουν πως δεν ήταν απλα μια φωτιά, αλλα ενα οργανώμενο έγκλημα.

Το ιδιο συνεβη και στην Ευβοια…

Οι πιο εφιαλτικες μερες που εχω περασει και θα δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ…

Ο στοχος ειναι ενας:

Να καει ολος ο φυσικος και ζωικος πλουτος στη χωρα μας και οχι μονο.

Δε νοειται η οποιαδηποτε κυβερνηση να μετατρεπει τον εμπρησμο απο κακουργημα σε πλημμελημα, ενω σε ολες τις περιπτωσεις θα επρεπε οι δραστες των εγκληματων να τιμωρουνται με ποινες φυλακισης, ακομα και με ισοβια καθειρξη.

Σας καλουμε να υπογραψετε το ψηφισμα που ανοιξε η ακτιβιστρια υπερ των δικαιωματων των ζωων και της φυσης Tanya Nikoloudis γι’ αυτον τον τοσο σημαντικο λογο, να το κοινοποιησετε και να το διαδωσετε οπου μπορειτε, εντος και εκτος Ελλαδας.

Σας ευχαριστουμε!

https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/_Ellada_Na_metatrapei_tora_o_emprismos_dason_MONO_se_kakoyrgima/?fbclid=IwAR3bzKlieheQKkNLcJ879j8Zr35BukeyYupYqF5UWRp2YhFzntDjSGv5OEA

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *