Κανενας Δεν Εχει Το Δικαιωμα Να Αφαιρει Ζωες! Αν Θελετε Ευθανασια, Να Την Κανετε Στον Εαυτο Σας!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Ειχαμε κρουσει τον κωδωνα του κινδυνου εδω και παρα πολυ καιρο, οτι με εντολη απο εξωθεν και εκτελεση της απο πολυ προθυμους εσωθεν, οι δημιοι θελουν να ξεκανουν τα ελληνικα αδεσποτα, για να γινουμε και εμεις μια “πολιτισμενη” χωρα οπως οι αλλες, αλλα δεν μας ακουγε κανεις.

Τι σκοπευουν τωρα να κανουν οι φιλοζωικοι συμ-φορεις, τα τραστ και οι κρατικες ΜΚΟ των πολιτικο-ζωα-φιλων, για να μπορεσουν αν οχι να ανατρεψουν, αλλα να μπει εστω ενα φρενο στην ολη κατασταση?

Δυστυχώς πολυ χλωμό το βλέπουμε, γιατί όλοι τους ολοφάνερα πλεον συνεργάζονται μεταξύ τους, μειώνοντας τον πληθυσμό των ζώων συντροφιάς, εκτελώντας την δολοφονική ατζέντα του Νταβος 2025 και μια σειρά ντιρεκτιβων-ζωομνημονιων, που είναι αντισυνταγματικα, εχθροζωικα και ζωοκτονικα.

Οχι μονο με δελτια τυπου και υπηρεσιακα παρε-δωσε με τα υπουργεία Κομαντατουρ σαν μεσο προβολής τους, που τελικά δεν μπορει να εχουν καμια δυναμικη, αλλα εμπρακτα δεν κατάφεραν ποτέ να ωθησουν ολο το φιλοζωικο κινημα συσσωμο να συσπειρωθει εναντια σε τετοιου ειδους εγκληματικες πρακτικες, εναντια αθωων και υγιων ψυχων.

Το να θελεις να υπαρχει μια σωστη νομοθεσια για τα ζωα δεν ειναι κακο.

Το να σκαλιζεις τις σταχτες, ειναι κακιστο.

Εν’ μεσω οικονομικης κρισης, ο νομος θα λειτουργησει με βαση αυτο το δεδομενο και δυστυχως θα λειτουργησει και χειροτερα.

Θα γραφτει στο ποδαρι, από άκρως επικίνδυνους και αδιστακτους νομοθετες, γιατι υπαρχουν αλλα πιο επειγοντα ζητηματα που απασχολουν…

… Και αυτο εγινε με τα γνωστα αποτελεσματα.

Μια καλη βιτρινα και απο εκει και περα καμια διαφανεια για το τι μελει γενεσθαι…

…Και με την επιγνωση ολων αυτων, γιατι ειναι τοσο επειγον και απαραιτητο να τροποποιηθει ο ήδη υπάρχων νόμος, ενω μπορουσε να αποσυρθει, ακομα και να ακυρωθει απότην αρχή που ψηφίστηκε???

Γιατι φτασαμε εως εδω και γιατι και παλι κατοπιν εορτης, προσπαθουμε να διορθωσουμε τα αδιορθωτα???

Η μηπως πλεον ειναι πολυ αργα, γιατι η αντιστροφη μετρηση για τα αδεσποτα ζωα στη χωρα μας εχει αρχισει προ πολλου και κανενας πλεον δεν μπορει να την σταματησει και να ανατραπουν τα πραγματα???

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Ολα συντεινουν εδω και καιρο , οτι προσπαθουν διαφοροι κυκλοι, ητοι Δημιοι-τραστ-κρατικες ΜΚΟ και κτηνιατρικες υπηρεσιες, να προχωρησουν σε ευθανασιες υγιων ζωων, εαν αυτα δεν υιοθετουνται μεσα σε 15 ημερες, αλλα και των δηθεν “επιθετικων” και “επικινδυνων”, οπως και αυτα που πασχουν απο ζωανθρωπονοσους.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *