Ακροαση Ανωτατου Δικαστηριου Για Τα Τουρκικα Αδεσποτα Ζωα! Να Σταματησει Τωρα Η Σφαγη Τους Και Να Αποσυρθει Ο Ζωοκτονος Νομος!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

Όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχει βάρβαρη μαζική σφαγη σκύλων και γατών στην Τουρκία μετά από το νέο ζωοκτονο νόμο, που ψηφίστηκε τον Ιούλιο!

Το κόμμα της αντιπολίτευσης έκανε αίτηση στον τουρκικο “Άρειο Πάγο”, για την κατάργηση του νόμου!

Η ακρόαση είναι αυτή την Πέμπτη!!

Μπορούμε παρακαλουμε όλοι, να στείλουμε ένα email στον τουρκικο “Άρειο Πάγο” και να τους ζητήσουμε να καταργήσουν αμεσα τον ζωοκτονο νόμο;

Παρακαλουμε στειλτε το email σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας για το ολοκαύτωμα των αδέσποτων ζώων και το αν θα επισκεφθείτε την Τουρκία ή όχι, εάν συνεχιστούν οι δολοφονίες.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση ειναι:

bilgi@anayasa.gov.tr

Το email σας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς είναι πιθανό να λάβουν υπόψη τα email φιλοζωων από το εξωτερικό και ειδικά απότην Ελλάδα!

Παρακαλουμε αφιερώστε λίγα λεπτά για να τους στείλετε email!

Το email είναι:

bilgi@anayasa.gov.tr

Δείγμα 1

Παρακαλούμε τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, να σταματήσουν τη βάρβαρη μαζική σφαγή σκύλων και γάτων στην Τουρκία.

Μας πονάει που η Τουρκία δεν επιλέγει εναλλακτικές λύσεις όπως στέγη, περιθαλψη και υιοθεσία, για να λύσει το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων της χώρας της.

Υπάρχει μεγάλη θλίψη και οργή σε όλη την Ευρώπη, σχετικά με αυτόν τον νέο εχθροζωικο νόμο, αλλά και στην ίδια τη χώρα σας οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι να βλέπουν τη βία που ασκείται στα ζώα.

Το κακό πρέπει να σταματήσει και να επιλεχθούν ειρηνικές λύσεις.

Δεν μπορούμε πλέον να επισκεφτούμε τη χώρα σας σε αυτή την κατάσταση, προτού ενώσετε τις δυνάμεις σας με τον συνάνθρωπό σας, που επιλέγει την ανθρωπότητα για να αναζητήσει λύσεις για το πρόβλημα, με αγάπη, δεξιοτεχνία και σεβασμό.

Μακροπρόθεσμα, οι ειρηνικές λύσεις για τα αδέσποτα ζώα θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικές.

Η αγάπη επανενώθηκε, το κακό όχι.

Αυτό είναι το σοφό μάθημα κάποιου που μας προσέχει και υπερασπίζεται την αγάπη.

Με ελπίδα και αγάπη!

Με εκτίμηση,

Δείγμα 2

Ως μακροχρόνιος φίλος της χώρας σας, ως άνθρωπος της καλής σας γειτονικής χώρας, ως φιλόζωος και εθελοντής- φροντιστής αδέσποτων σκύλων, σας παρακαλώ για άμεση απόφαση και κατάργηση αυτού του απολίτιστου και σκληρού νόμου, ο οποίος είναι εξαιρετικά απάνθρωπος , απολίτιστος και ενάντια σε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που αγαπούν τα ζώα και ενάντια στα δικαιώματα των ζώων!!!

Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο και απάνθρωπη η βία που εφαρμόζεται στα ζώα!!!

Η μαζική εξόντωση σκύλων και γατών είναι ενάντια σε όλες τις ανθρώπινες αξίες και τα δικαιώματα των ζώων!

Θύματα αυτού του νόμου δεν είναι μόνο τα αθώα ζώα, αλλά και οι άνθρωποι που γίνονται μάρτυρες αυτών των δολοφονιών καθημερινά, παντού, με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο!!!

Αυτή είναι μια πράξη σκληρότητας που βλάπτει ψυχικά τους δικούς σας ανθρώπους, τουρίστες που αγαπούν και συμπαθούν τη χώρα σας, ανθρώπους για τους οποίους, πριν από την ψήφιση αυτού του απάνθρωπου νόμου, η φροντίδα και η καλοσύνη των ανθρώπων σας προς τα αδέσποτα ζώα ήταν παράδειγμα για όλο τον κόσμο!

Όχι λιγότερο σημαντικό και καθοριστικό, είναι ότι η μαζική θανάτωση των αδέσποτων ζώων ΔΕΝ μειώνει τον πληθυσμό τους!!!

Δεν αντιμετωπίζεται έτσι αυτό το πρόβλημα!!!

Αυτή δεν είναι μια πολιτισμένη απόφαση και είναι εξαιρετικά απαράδεκτα σκληρή!!!

Υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις -μέσα από έργα και προγράμματα για τηνευζωία των ζώων, μέσω της απαίτησης και ελέγχου των κατοικίδιων ζώων κ.λπ.

Αλλά για όλα αυτά, ευθύνονται οι άνθρωποι και είναι εξαιρετικά άδικο όλα τα αθώα άστεγα ζώα να πληρώνουν με τη ζωή τους !

Μην καταδικάζετε την υπέροχη Τουρκία και τον υπέροχο τουρκικό λαό, στο μίσος όλου του κόσμου, που γεννήθηκε από την τρέλα ενός σκληρού και ανεπαρκούς νόμου!

Μην αφήσετε αυτόν τον νόμο να γίνει «σήμα κατατεθέν» της χώρας σας!

Μην απομακρύνετε ανθρώπους που αγαπούν τη χώρα σας και σέβονται τους ανθρώπους σας!!!

Φέρτε πίσω την παλιά δόξα της χώρας και του λαού σας, σε ένα μέρος όπου η αγάπη και η ανησυχία για τα αδέσποτα ζώα θαυμάστηκαν και σεβάστηκαν από όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες της Τουρκίας!

Να είστε λογικοί, να δείξετε έλεος και κοινή λογική και να σταματήσετε αυτές τις μαζικές δολοφονίες!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Örnek 1
Yargıtay üyelerinden, Türkiye’de kedi ve köpeklerin barbarca toplu katliamına son vermelerini istiyoruz.

Türkiye’nin kendi ülkesinde sahipsiz köpek sorununu çözmek için barınma, tedavi ve sahiplendirme gibi alternatif çözümleri tercih etmemesi bizi üzüyor.

Bu yeni hayvanlara yönelik zulüm yasasıyla ilgili Avrupa çapında büyük bir üzüntü ve öfke var, ancak kendi ülkenizde bile insanlar hayvanlara uygulanan şiddeti görmek konusunda çaresiz durumda.

Kötülüğe son verilmeli ve barışçıl çözümler seçilmelidir.

Soruna sevgi, beceri ve saygıyla çözüm aramak için insanlığı seçen insan dostlarınızla güçlerinizi birleştirmeden, artık bu haliyle ülkenizi ziyaret edemeyiz.

Uzun vadede sokak hayvanlarına yönelik barışçıl çözümler çok daha etkili olacaktır.

Aşk yeniden bir araya geldi, kötülük kavuşamadı.

Bu, bizi önemseyen ve sevgiyi savunan birinin bilgece dersidir.

Umutla ve sevgiyle!

Samimi olarak,

Örnek 2

Ülkenizin uzun süredir bir dostu, iyi komşu ülkenizin bir insanı, bir hayvansever ve sokak köpeklerinin gönüllü bakıcısı olarak, sizden bu medeniyetsiz ve zalim yasanın derhal karara bağlanması ve yürürlükten kaldırılması için yalvarıyorum. son derece insanlık dışı, medeniyetsiz ve hayvanları seven insanların tüm insan haklarına aykırı ve hayvan haklarına aykırı!!!

Bu kesinlikle kabul edilemez ve hayvanlara uygulanan insanlık dışı şiddettir!!!

Köpek ve kedilerin toplu imhası tüm insani değerlere ve hayvan haklarına aykırıdır!

Bu kanunun kurbanları sadece masum hayvanlar değil, aynı zamanda bu cinayetlere her gün, her yerde, özellikle zalimce tanık olan insanlardır!!!

Bu, kendi insanlarınıza, ülkenizi seven ve sempati duyan turistlere, bu insanlık dışı yasa çıkmadan önce halkınızın sokak hayvanlarına gösterdiği ilgi ve nezaketin tüm dünyaya örnek olduğu insanlara zihinsel olarak zarar veren bir zulümdür!

Daha az önemli ve belirleyici olan şey, sokak hayvanlarının toplu olarak öldürülmesinin onların popülasyonunu azaltmamasıdır!!!

Bu soruna bu şekilde yaklaşılmıyor!!!

Bu medeni bir karar değil ve son derece kabul edilemeyecek kadar zalimce!!!

Hayvan refahı projeleri ve programları, evcil hayvanların gerekli kılınması ve kontrol edilmesi gibi başka birçok çözüm de var.

Ancak tüm bunların sorumlusu insanlardır ve tüm masum evsiz hayvanların bunu hayatlarıyla ödemesi son derece adaletsizdir!

Zalim ve yetersiz bir yasanın çılgınlığından doğan harika Türkiye’yi ve harika Türk halkını tüm dünyanın nefretine mahkûm etmeyin!

Bu yasanın ülkenizin “markası” olmasına izin vermeyin!

Ülkenizi seven, halkına saygı duyan insanları geri çevirmeyin!!!

Ülkenizin ve insanlarınızın eski ihtişamını, sahipsiz hayvanlara olan sevginin ve ilginin tüm dünya ve Türkiye’ye gelen ziyaretçiler tarafından hayranlık ve saygı duyulan bir yere geri getirin!

Mantıklı olun, merhamet ve sağduyu gösterin ve bu toplu katliamlara son verin!!!

©HAYVANLARA ZULÜME KARŞI ULUSAL HAREKET

©PANHELLENIC MOVEMENT AGAINST ANIMAL ABUSE

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *