Ποσο επικαιρες ειναι οι παρεμβασεις του Κινηματος για την Αντιπλημμυρικη Θωρακιση της χωρας, λογω των μεγα-πυρκαγιων που κατακαψαν τον τοπο!

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ

ΜΕΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ, ΚΑΚΟΤΕΧΝΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΔΗΜΙΩΝ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΕΡΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΙ “ΑΡΜΟΔΙΟΙ” ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ DEATH VALLEY , ΕΥΑΛΩΤΟΙ, ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, Η ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΖΩΗΣ, ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ.

ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ.

ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

https://www.facebook.com/reel/1829823574142182

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20